Kërko pronën tënde

Cmimi (€/m²)

1980000

Sipërfaqja (m²)

6000.00

Lokacione të ndryshme

Ne kemi shumë prona në vende të ndryshme të disponueshme për blerje.

Komisionet më të ulta

Kryesojmë në treg për portfolion e pasur dhe komisionet e ulta që disponojmë.

Pronat tona

Shikoni listat e apartamenteve me foto, video HD, ture virtuale, plane dyshemeje etj.

Më të kërkuarat

500

Prona ne Shqiperi

29

Agjente imobiliar

10
k

Kliente te lumtur

10

Prona të reja në ditë

Rezervoni një takim FALAS!

Procesi për të gjetur pronën që dëshironi mund të jetë i gjatë dhe i vështirë dhe ndonjëherë dhe me të papritura. Agjenti imobiliar ju ndihmon me të dhënat e nevojshme rreth cmimeve të tregut në zona të ndryshme të interesit tuaj si dhe do të keni në krahë një person i cili është vazhdimisht në kërkim të pronës tuaj ideale me ofertën më të mirë në treg.

Përgjigja e pyetjes është PO! Ka shumë arsye pse duhet të flisni me një bankë dhe të aprovoheni paraprakisht para se të shikoni për një shtëpi. E para dhe më e rëndësishmja, biseda me një bankë para se të shikoni shtëpitë mund t'ju ndihmojë të kuptoni saktësisht se sa mund të përballoni dhe ku duhet të fokusoheni.

Falë eksperiencës sonë disavjecare, ekipit tonë dhe kontakteve që disponojmë ne garantojmë rezultate të kënaqshme për ju në kohë rekord. Na kontaktoni dhe le të bisedojmë nga afër për cfarë konkretisht mund të bëjmë për ju.